Basın kiti

Şirkete Genel Bakış

ABBYY, optik karakter tanıma (OCR), belge yakalama ve form işleme ve dil teknolojileri konusunda bir dünya lideridir. Günümüzde, 150 ülkede 30 milyondan fazla kişi ABBYY ürünlerini, çözümlerini ve hizmetlerini kullanmaktadır.

Doğu Avrupa (Kiev), ABD (Milpitas), Batı Avrupa (Münih) ve Rusya'da (Moskova) merkezleri bulunan ABBYY, dünya genelinde 14 ofisi ve 1250 çalışanı ile uluslararası bir şirkettir. 1989'da David Yang tarafından kurulan şirket 1997 senesine kadar BIT Software adıyla tanınıyordu.

ABBYY Ukrayna

ABBYY Ukrayna ofisi Kasım 1995'te kurulmuştur. ABBYY Ukrayna, 2000 yılından bu yana sadece Ukrayna içinde değil Doğu Avrupa ülkeleri ile Türkiye ve İsrail gibi Akdeniz ülkelerinde de faaliyet göstermektedir.

Yönetim

ABBYY'nin Türkiye'dan sorumlu üst düzey yöneticileri her zaman sorularınızı cevaplamaya hazırdır.

Igor Fedorets – Masaüstü Ürünlerden Sorumlu Satış ve Pazarlama Müdürü. Kiev'deki Taras Shevchenko Üniversitesi'nden mezun olan Fedorets, ABBYY 'deki kariyerine 1996'da Ar-Ge alanında başlamış, 2006'da ise satış, pazarlama ve iş geliştirme alanına geçmiştir. Evlidir ve 2 çocuk babasıdır. Hobileri: Kitaplar, astronomi.

Ustalık alanları

Ana ustalık alanları belge tanıma ve dil olan yazılım üreticisi ABBYY, aşağıdaki konu başlıklarında memnuniyetle yorumda bulunacaktır:

Tüm sorularınız için lütfen pr@abbyy.ua adresinden bize ulaşın. İhtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri size sunmaktan mutluluk duyacağız.

En popüler ürünler

ABBYY Masaüstü ürünleri